top of page

Kolone, SPE i viale

WATERS JE SVETSKI LIDER U PROIZVODNJI HLPC KOLONA

POVEĆAJTE PERFORMANSE VAŠE LABORATORIJE S OPTIMIZACIJOM RAZVOJA METODA.

Waters nudi širok spektar kolona za analitičku i preparativnu hromatografiju koje ispunjavaju potrebe gotovo svake aplikacije. Web alat „Waters Column Advisor“ pomaže u odabiru najprikladnije kolone u zavisnosti od zahteva aplikacije koja se koristi i kolone koja se traži. Odvajanja koja su postignuta na analitičkim kolonama se mogu direktno prebaciti na preparativne. Možete birati između različnih stacionarnih faza i različnih dimenzija kolona, pri čemu Vam je dostupna aplikacija „Waters Column Advisor“, koja će Vam pomoći pri izboru odgovarajućeg punjenja i dimenzija kolone. Sve hromatografske kolone ispunjavaju stroge specifikacije kako bi osigurali odlične performanse i reproduktinost 'od kolone do kolone’. Takođe nudimo širok spektar dodataka koji se koriste uz rad s kolonama.

HPLC kolone

U našoj ponudi imamo isključivo HPLC kolone proizvođača Waters, koji ima dugu tradiciju razvoja i proizvodnje HPLC kolona, od sinteze čestica stacionarne faze do pakovanja i stroge kontrole kvaliteta gotovih proizvoda. Za razvoj metoda imate na raspolaganju niz kolona, različitih čestica stacionarne faze (silikatnih, polimernih i hibridnih), različitih liganada i dimenzija kolona – od analitičkih do preparativnih. Sve kolone zadovoljavaju stroge specifikacije kako bi se osigurala reproduktivnosti izvrsne performanse svake šarže proizvedenih kolona.

UHPLC kolone

Izbor ispravne kolone, one koja odgovara određenom LC sistemu, značajno poboljšava hromatografske rezultate. Disperzija sistema, karakteristična za svaki hromatografski sistem doprinosi gubicima u efikasnosti kolona.

Za iskorišćenje mogućnosti UHPLC sistema, kao što je Waters ARC sistem, Waters je razvio kolone manjih čestica stacionarne faze (2-3 µm) i manjih dimenzija (unutrašnji prečnik 2,1 i 3,0 mm; 2,7 mm za solid-core kolone; dužina kolone 50-100mm).

U našoj ponudi ponudi imamo isključivo UHPLC kolone proizvođača Waters, koji ima dugu tradiciju razvoja i proizvodnje LC kolona, od sinteze čestica stacionarne faze do pakovanja i stroge kontrole kvaliteta gotovih proizvoda. Za razvoj metoda imate na raspolaganju kolone različitih čestica stacionarne faze (silikatnih, polimernih i hibridnih), različitih liganada. Sve kolone zadovoljavaju stroge specifikacije kako bi se osigurala reproduktivnost i izvrsne performanse svake šarže proizvedenih kolona.

UPLC KOLONE

UPLC („Ultra – Performance Liquid Chromatography“) tehnologija donosi visoku efikasnost u poređenju s HPLC tehnologijom te radi s puno većim vrednostima protoka, pritiska i linearnih brzina što dovodi do superiornog razdvajanja i osetljivosti. UPLC analize značajno smanjuju vreme analize kao i troškove po uzorku, poboljšavajući ukupne rezultate analize.

Waters ACQUITY UPLC kolone punjene su submikronskim hibridnim česticama koje omogućuju visoku efikasnost analize poboljšavajući produktivnost i profitabilnost analitičara. Kolone se koriste za određivanje širokog spektra analizirani supstanci, od malih molekula sve do peptida i proteina.

SFC KOLONE

KOLONE PREMIER

VANGUARD PRETKOLONE

VanGuard pretkolone su optimizovane za fizičku i hemijsku zaštitu Watersovih analitičkih kolona bez kompromisa u hromatografskim odvajanjima. Ove pretkolone su izrađene u različitim dimenzijama i ispunjene različitim stacionarnim fazama, baš kao i Watersove LC kolone.

ANALITIČKI STANDARDI I REAGENSI

VIJALE

bottom of page