top of page
era-logo.jpg

Kompanija ERA je osnovana 1977. godine i razvila se u vodećeg proizvođača proizvoda za PT sheme (eng. Proficiency Testing) i sertifikovanih referentnih materijala (CRM-ova), koja svoja rešenja nudi hiljadama laboratorija širom sveta. Danas je ERA partnerska kompanija s Waters Corporation, šireći svetsku prisutnost u preko 80 zemalja.

Waters ERA pruža usklađenost i osigurava kvalitet svojih proizvoda prema zahtevima vodećih akreditovanih i regulatornih tela, što im omogućava i dalje stručno usmeravanje uz pomoć analitičkih izazova s kojima se suočavaju.

ERA akreditacije: ISO 9001, ISO GUIDE 34, ISO 17025, ISO17943

Waters ERA se koristi u komercijalnim, istraživačkim i državnim laboratorijama, malim proizvodnim kompanijama, ali i velikim multinacionalnim kompanijama koje se bave analizom životne sredine i procesnih voda.

Waters ERA osigurava usklađenost i kvalitet svojih proizvoda sa zahtjevima vodećih akreditovanih i regulatornih tela, omogućujući im da nastave svoje profesionalno vođenje kroz analitičke izazove s kojima se susreću.

ERA akreditacije: ISO 9001, ISO GUIDE 34, ISO 17025, ISO17943

Waters ERA osigurava sertifikovani materijal za istraživanja, nacionalne laboratorije i industrije u području analize uzoraka životne sredine i procesne vode.

Više informacija na poveznici: LINK

era02.png

Analiza uzorka životne sredine:

PT sheme (međulaboratorijska upoređivanja/provera stručnosti – ILC/PT) namenjene su laboratorijama koje su akreditovane ili su u postupku akreditacije.

CRM – sertifikovani referentni materijal

CRM standardi dostupni su za sledeća područja: površinske, podzemne i otpadne vode, vazduh i analiza emisija, radiohemijske analize.

Kalibracioni standardi za područje neorganskih jedinjenja: metali, anjoni, pH itd.

Reagensi (EDTA, pH, itd.)

Analiza procesne vode:

Sertifikovani referentni materijali (CRM), posude i potrošni materijal za analizu ultra čiste vode, uključujući TOC i provodljivost.

era03.png
bottom of page